MEXICO - TULUM

Vi har kommit till backpacker-oasen nr. 1!

De forsta tva natterna var vi pa ett hostel som var mitt i renoeringen om man sager sa. Allting skulle fixas, senare, haha. Inte ens nycklar till rummen hade de annu, men det var inga problem eftersom att de jobbade dygnet runt sa de, dagen efter kom chefen och gav samtliga i personalen ledigt. Det ledde till att de som ville checka in kom vilsna in pa innergarden och vi fick visa de rummen och forklara de olika priserna och rummen, haha!

Det man marker har i Mexico ar att i princip allt saljs pa ett eller annat vis i paketpris, ni vet "ta 3 betala for 2". Om man koper flingor far man sylt med, koper man trosor far man tvattmedel och om man valjer att kopa tva ol far man en plasttallrik, bra att ha!

Just ikvall ar en kvall nar vi inte vet riktigt vart vi ska ta vagen, vi har planer och raknar med att det kommer ta ca 3 veckor att genomfora men sen vet vi inte sa mycket mer, satt precis och funderade pa att flyga till Asien lite ocksa nar vi anda ar ute men Johan ar mer inne pa att aka till Alperna och aka skidor, undra hur vara klader star sig mot kylan men det gar val ordna :) Vi far se helt enkelt, vi trivs har valdigt mycket och kommer stanna i Tulum kanske en vecka till for att ha det gott och sen aker vi i alla fall ner mot Belize och ser om vi kan segla lite, men sen far vi se vart vi tar vagen.

Vi forstar pa de vi pratar med hemma att det ar kallt och snoit hemma, svart att forsta och manga ganger tanker vi att det ar samma vader hemma och att alla har semester. Men har ar det i alla fall ca 28 grader om dagarna och en aning svalare pa kvallarna men det ar skont att aldrig nagonsin behova frysa. Vi har inte haft vanliga skor pa oss pa 3 veckor och fotterna har vant sig vid flip-flopen nu.


// LINNEA


Kommentarer
Postat av: Frida

Åk till USA!!! :)

2012-02-15 @ 17:38:53
Postat av: Anders

Boka tvä nätter i Värnamo, få snöskottning på köpet... :)

Underbart att läsa om era upplevelser!

2012-02-16 @ 10:08:05
Postat av: Stina

Underbart!

2012-02-17 @ 08:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0