MEXICO - TULUM

Som jag sa, vi har fortfarande inte lamnat Tulum.
Idag flyttade vi in till centrum igen, tillbaka pa samma hostel som vi bott pa fyra natter tidigare. Har bor vi ocksa i en liten cabana men vi har aven tillgang till ett stort kok vilket ar bra, man uppskattar inte att ata ute varje dag och pasta ar vaaaldigt gott nar man bara atit tacos i narmare tre veckor, haha!
Natten som var sov vi fortfarande ute vid stranden och nagon timme efter att vi somnat vaknade vi upp av en kraftig small. Yrvakna och utan el tog det ett tag innan vi forstod vad det var som hant och man kan ju saga att vi blev minst sagt hapna! Vaggen hade blast ner och lag nagon centimeter fran sangen. Kvar fanns bara ett stort hal rakt ut mot havet. En liten stund trodde vi att det var nagon som med flit hade forstort vaggen och tankte att det var ju inte det tystaste eller enklaste sattet att gora inbrott (dorren var last med ett litet hanglas som fastes i tva plastbitar...) men insag sedan att det helt enkelt var sa att vaggen blast in. Sa vi tar fram tvattlinan och binder upp vaggen igen sa vi kan sova vidare. Sa idag pa morgonen gar vi till receptionen och sager att vi har ett problem och forklarar vad som hant. Sa han foljer med och kollar och kanner pa var konstruktion med tvattsnoret och konstaterar sedan att vi gjort ett bra jobb och att vaggen nog ska halla nu, sen gick han ut igen sa var det inte mer med det, fast det ar ju grymt roligt nu i efterhand!
~ LINNEA

Kommentarer
Postat av: Stina

Hahaha, vad roligt! Det är så roligt att följa er här på bloggen. Ni verkar minst sagt ha det jättemysigt! :)

2012-02-23 @ 10:08:51
Postat av: Erica /Svägerska

Hallå!

Kul att se vad ni är med om, ni verkar ha det riktigt härligt. Ska man skratta eller gråta åt att man själv sitter lite småförkyld med snoriga barn (som i och för sig börjar bli friska) i ett land inte fullt så fantastiskt? Jag väljer att vara glad för er skull och tänker att ett annat år är det kanske min tur att byta snålblåst och snett regn emot härligt vita stränder ;) Njut var minut! Kramar

2012-02-24 @ 21:43:01
Postat av: Erica

Ps. Idag har Selma på sig tröja och byxor som hon fick i julklapp. Såå fint! Ds.

2012-02-24 @ 21:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0