MEXICO - ISLA HOLBOX

Sa var det dags igen att uppdatera er hemma om vad vi ar med om.
Vi har lamnat Jamaica bakom oss och varit en snabbis i Miami. Kom till Mexico for tre dagar sen tror jag (man tappar fort vilken dag det ar..) och tillbringade den forsta i Cancun. Vi blev valdigt positivt overraskade av denna storstad och stannade i centrum hela kvallen och gick runt mellan olika sma gatuforsaljare som saljer tacos och Corona till ett valdigt overkommligt pris. Lokalbefolkningen tycker det ar roligt om man stannar inne i centrum och inte aker ut till hotell-komplexen som ligger helt utanfor och vi forstar varfor. Det ar mycket billigare och folket ar roliga att prata med.
Efter en dag bokade vi buss till Chiquila, en liten havsort som har farjeforbindelse med Isla Holbox dar vi ar nu. En liten o som enbart har en bil, polisbilen. Annars kor restan av befolkningen runt i golfbilar pa gatorna som enbart bestar av vit sand. Det finns ingen asfalt och det finns inga riktigt stora hotel heller. Allt ar litet och genuint. Igar var vi ute och gick pa stranden hela dagen. Vi borjade inne i centrum och gick sa langt vi kunde, vr borta mer eller mindre hela dagen och motte totalt 7 manniskor. Man kan inte tro att det finns sanna har platser kvar pa jorden.
Annars finns det inte sa mycket att gora har, on ar till for att slappna av pa. Vi vaknar tidigt nar tuppen borjar skrika pa morgonen, gar upp och ater frukt till frukost och sedan spatserar vi runt och har ingen aning om varken tid eller dag. Sant ar inte viktigt har.
Varan plan ar att stanna har ett par dagar till, sen aka over till fastlandet igen och aka runt pa yacutan-halvon och se maya-ruiner och andra stader.
Hoppas allt ar bra med er hemma ocksa :)
// LINNEA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0