BELIZE - CAYE CAULKER

Caye Caulker dar vi ar for tillfallet ar fantastiskt! Det paminner mycket om Isla Holbox i Mexico fast ar mer reggae-laid-back och det forsta vi horde igar nar vi satte fotterna i detta land var "Hi friend welcome home and go sloow!"

Caye Caulker ar en sa liten o att nar vi och de andra 15 anlande sa de att nu var on full, haha!

Och ja! Vi hade tankt aka buss fran Chetumal som ar gransstaden till Belize fran Mexico och sedan ner till Belize City och farja over till denna on, men i narmare sista sekund sag vi att det gick att korsa gransen med bat. Kan ju saga att det kandes halvkriminellt att lamna Mexico i en liten bat med en handfull andra backpackers och ett gang rastafaris med massa guld runt halsen, men an s alange har vi inte stott pa problem... :)

Imorgon borjar segelaventyret vi sett fram emot och imorse var vi nere och kollade in segelbaten. Glom allt vad vitglansig bat heter och stora marinor och sag hej till ett gang fargglada trabatar med segel i reggeans farger (rott ar for blodet, gult for solen, gront for graset och svart for manniskorna!) Tror det kommer bli fantastiskt och igar motte vi nagra glada canadensare som ocksa ska med :)




Sista bilden tagen i Mexico, for denna gang...




Passkontroll i Belize :)


// LINNEA


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det är så roligt att läsa om allt ni är med om Linnea! Hoppas att ni får riktigt härliga dagar ute på havet nu :D

2012-02-28 @ 22:39:57
URL: http://ellinorpalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0